Виступи SofiBand для молоді в рамках Світового Дня Молоді в Кракові

SofiBand – це молодий гурт, що утворився наприкінці 2014 року у стінах нашої семінарії. Досить довгий час хлопці відточували майстерність гри на інструментах і коли відчули, що настав час проявити на що вони спроможні, гурт розпочав виступи. Спочатку брали участь у нічних чуваннях, потім на різного роду концертах, виступали у Одесі на з’їзді молоді, побували на півночі Італії з різдвяною програмою.

Цього ж літа брати мали можливість взяти участь у виступах під час Світового Дня Молоді у Кракові. Перший виступ відбувся 26 липня у Кракові, на сцені, що знаходилась на Plac szczepanski. Цей виступ тривав одну годину. Незважаючи на те, що було досить небагато людей, які слухали нашу творчість, професіоналізм звукорежисерів та настрій хлопців дозволили зберегти атмосферу свята. На наступний день гурт поїхав у сусіднє містечко під назвою Siepraw, де мали наступний концерт для молоді. Під час виступу почав падати дощ, проте люди під сценою нікуди не розходились, а навпаки, розпочинали ще більше веселитися, танцювати і підспівувати нашому гурту.

 Ось так, з Божою поміччю, SofiBand записав своє ім’я у історію Світового Дня Молоді 2016 року. Маємо надію, що ще не раз почуємо їхню музику не лише на теренах нашої Батьківщини, а й за її межами.